As a nurse to Tanzania!
Lieve allemaal,
Nog een weekje en dan zit ik in het vliegtuig naar Tanzania! Samen met een collega hoop ik voor een kleine 2 maanden te gaan werken in een ziekenhuis in Haydom. En mijn ouders zullen meereizen om de eerste anderhalve week bij ons te verblijven. Erg leuk om hen te laten zien waar ik verblijf en om hen van dichtbij te laten meemaken wat ik daar doe.
De zenuwen beginnen nu ook wel een beetje toe te slaan. De afrikaaanse cultuur brengt soms wat spanning en verrassingen met zich mee. Zoals de meeste van jullie wel weten was het plan eerst om naar Kenia (Eldoret) te gaan. Helaas werd dit een aantal weken geleden afgeblazen i.v.m. een besluit van een paar hoge heren. Erg jammer, maar nu erg blij dat we wat anders hebben gevonden. Erg benieuwd wat voor verrassingen ons nog te wachten staan. Het begint al als een avontuur.
Vanaf volgende week hoop ik jullie op de hoogte te houden van mijn belevenissen en ervaringen d.m.v. deze site.
Lieve groetjes,
Andrieske
p.s. wil je automatisch een mailtje ontvangen wanneer er een nieuw verhaal of een nieuwe fotoserie op deze site staat? Meld je dan aan voor mijn mailinglijst door je e-mail adres achter te laten in de rechter kolom.
Heel veel succes met de voorbereidingen. Ik ga al je belevenissen volgen;-). Groetjes Inge